top of page

Skin Scanning

695 kr

30 minuter

Book Now

About

En Skin Scanning är en djupgående hudanalys som ger dig facit på hur din hud mår och vilka produkter och behandlingar Du ska prioritera för att få det resultat Du önskar, så väl nu som i framtiden.


Huden analyseras på hudytan för att se vilka ojämnheter som är synbara nu, som ytliga blodkärl och pigmentfläckar exempelvis. Sedan går vi på djupet och tittar på hudens struktur, porernas storlek, UV- skador och solskador, inflammation och spruckna kärl samt porfyriner.


Detta ger oss värdefull information om vad din hud behöver för att Du ska få det resultat Du önskar. Med facit i hand kan Du ta bättre beslut om din hudvård och vilka behandlingar som ger just dig det resultat Du vill ha.


En Skin Scanning är helt ofarlig att göra och utförs med en speciell kamera utvecklad av världens största tillverkare av hudanalysmaskiner. Samma teknologi, fast i större format, används av Karolinska Institutet för att scanna huden för hudförändringar. Hudanalysen går utmärkt att göra oavsett om Du är gravid, ammar eller planerar att bli gravid.


Boka din tid genom att klicka här

bottom of page